Intervju med gründer Bjørn Holte

- På slutten av 2021 møtte Hedgehog-gründer Bjørn Holte Stig Førrisdal (@DroneStig, @stig_forrisdal), grunnlegger av DronePodden (@PoddenDrone), for å diskutere det å være seriegründer, bosatt i New York City, miste en kjær til kreft, og aldri gi opp. Intervjuet er på norsk.

Hør her på Apple Podcasts

På slutten av 2021 møtte Hedgehog-gründer Bjørn Holte Stig Førrisdal (@DroneStig, @stig_forrisdal), grunnlegger av DronePodden (@PoddenDrone), for å diskutere en rekke interessante temaer. Disse spenner over å være en seriegründer, bosatt i New York City, miste en kjær til kreft, utvikle Hedgehog Dryer-serien, aldri gi opp og mye mye mer. Intervju på norsk.

Episode nr. 9 - Innovatør og SerieGrunder Hr. Bjørn Holte inviterer @DroneStig på besøk til Hemsedal Dronepodden sin administrasjon med venner, piloter og teknologer inviteres til FYRI Resort Hotell i Hemsedal av Innovatør og SerieGrunder Hr. Bjørn Holte. @DroneStig koser seg på bilturen opp Hallingdal til vakre omgivelser i Hemsedal og området rundt Hemsedal sentrum. Bjørn "åpner seg opp" om "berg-og-dalbane reisen" fra å møte suksess, ære og berømmelse, sykdom, død og et nytt liv med familieforøkelse og nye innovasjoner. Bjørn gir aldri opp! Han forsøkte også bekjempe kreft!

Dette ble veldig bra, Bjørn! #TheOneAndOnly #TheMan #EnHverdagsHelt
Bjørn Holtes nyeste satsing: www.hedgehogdryer.com
#GodStemning #ExtremeCombInnovation #DronesAreGood #Look2Norway

Erin Eriksson

COO

Hedgehog AS, vinner av Red Dot Award: Product Design 2022